Tarinamme

“Vuonna 2017 mehiläisiin ja hunajaan hurahtanut pariskunta ajoi kesäillan hämärässä kohti Rymättylää. Pariskunta pysäytti auton ison talon ja vielä isomman ulkorakennuksen varjoon. Heitä vastaan tuli talon emäntä ja isäntä. Pariskunta piti toisiaan tiukasti kädestä ja hermostuneita lauseita vaihdettiin isäntäparin kanssa. Viimein isäntä lähti johdattamaan pariskuntaa pihan perälle metsän reunaan. 

Mehiläiset lentelivät rauhallisesti pesien lento aukkojen edessä. Yksi kerrallaan mehiläiset laskeutuivat lentolaudalle ja kävelivät pesän sisään. Isäntä antoi pariskunnalle metallisia verkkoja ja osoitti pesän suuaukkoa. Pariskunnan ensimmäinen tehtävä mehiläisten hoitajina oli estää mehiläisten pois pääsy pesästä kuljetuksen aikana. Isäntä kantoi pesät pariskunnan kanssa autolle ja matka kotiin alkoi.”

KissMyHoney tarjoaa asiakkaille laadukasta ja vastuullisesti tuotettua hunajaa. 

Vastuullisuutemme lähtee mehiläisten hoidosta ja heijastuu koko tuotantoketjun läpi. Jokaisessa vaiheessa on huomioitu mehiläisiin ja ympäristöön vaikuttavat elementit. 

Emme  pastöroi hunajaa eli kuumenneta pisteeseen, jossa hunajan hyvät ominaisuudet katoavat. KissMyHoney:n hunaja on täysin luonnontuote, johon ei ole lisätty mitään. 

Hunaja on luonnon oma makeutusaine. 

Yrityksemme haluaa omalla toiminnallaan kertoa hunajan käytön monista mahdollisuuksista. 

Mehiläiset keräävät meden monimuotoisesta Livonsaaren luonnosta. Samalla mehiläiset pölyttävät kasveja metsissä, pelloilla, niityillä ja kotipuutarhoissa. 

Yrityksen arvot ovat puhdas luonto, lähiruoka, monimuotoisuus ja läpinäkyvyys. 

PUHDAS LUONTO – Olemme etuoikeutettuja, koska saamme asua rauhallisessa ja puhdasta luontoa ympäröivässä Livonsaaressa. 

LÄHIRUOKA – Hunajaa on tuotettu Sinua lähellä.

MONIMUOTOISUUS – Tuemme luonnon monimuotoisuutta tarhaamalla mehiläisiä.

LÄPINÄKYVYYS – Kerromme toiminnastamme avoimesti siitä kiinnostuneelle ja jaamme tietoa mehiläisistä, mehiläisten tarhauksesta ja ympäristövaikutuksista. Halukkailla on mahdollisuus tutustua mehiläistarhoihin.